SmartTID søger løbende medarbejdere

SmartTID imødeser uopfordrede ansøgninger. I udgangspunktet gemmer vi ansøgninger i op til 6 måneder, hvilket du accepterer ved at sende din ansøgning til SmartTID.

Vores jobprofiler er følgende:

  • Implementeringskonsulenter
  • Tekniske konsulenter
  • Supportere 1. level og 2. level
  • Softwareudviklere
  • Administration

Ansøg her

Se mere på smarttid.dk

SmartTID søger SQL udvikler

Vi har travlt hos SmartTID, og søger derfor pr. 1. oktober 2020 en erfaren SQL udvikler til at assistere vores nuværende udviklerteam med at videreudvikle SmartTID produktet samt assistere vores konsulentteam, i udvikling af kundespecifikke ønsker. Vi forventer du har flere års erfaring i T-SQL og at du mestrer udvikling af stored procedures, triggers, functions samt i øvrigt har et solidt kendskab til Microsoft SQL og gerne til Microsoft Azure SQL. Vi søger en person som er kreativ og som vil bidrage med ideer til at få skabt de helt rigtige løsninger. Du er i stand til at dokumentere dit arbejde, samt at arbejde struktureret og målrettet.

Du skal have plads i dit hjem, til en hjemmearbejdsplads og kommer til at høre ind under vores hovedkontor i Grindsted. Der vil – særligt i starten af ansættelsen – være arbejdsdage, som vil foregå på kontoret i Grindsted. Du skal kunne stille egen bil til rådighed, som vi naturligvis afregner efter statens takst og gældende regler.

Din personlige profil kunne se således ud:

Du er et venligt menneske med en høj faglighed og god autoritet. Du har gode samarbejdsevner og kan problemfrit begå dig i de forskellige brancher, som vi arbejder i. Du kan lide at have mange bolde i luften, men du er også i stand til at sige fra, hvis det går for stærkt. Du er pligtopfyldende og samvittighedsfuld, men du vil også, om nødvendigt, kunne række ud og bede om hjælp.

Vi tilbyder:

Spændende arbejdsplads med brug af de nyeste teknologier

Gode erfarne kollegaer

Hjemmearbejdsplads

Løn efter kvalifikationer

Om os:

SmartTID er en virksomhed i rivende udvikling og vækst. Virksomheden har hovedkontor i Grindsted, region Sydjylland. Alle vore medarbejdere har hjemmearbejdspladser, så kommunikation og daglig kontakt foregår via skype, telefon og mails. Der vil også være fysiske fællesmøder i enten Odense eller Grindsted. Kan du se dig selv som medarbejder i en dynamisk virksomhed, og har du mulighed for at arbejde hjemmefra på fuld tid, så send en ansøgning med tilhørende CV.

Ansøgningsfristen er mandag den 17. august 2020 kl. 12:00. Ansættelsessamtaler vil blive afviklet tirsdag den 25. august 2020 og onsdag den 26. august 2020.

Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte udviklingschef Poul Christensen på tlf. nr. 70200795. Benyt linket herunder til din ansøgning.

https://app.elvium.com/da/positions/10394/job_posting

Se mere på www.smarttid.dk